lauantai 19. marraskuuta 2011

Pikapäivitys kisojen alla.

Huomenna siis olis luvassa seuranmestaruudet. Kisat luonnollisesti kotimaneesissa. Ohjelmina A-merkki (sennumestaruus) ja VaB:2 (avoin).

Ohjelmat tuttuja, miljoona kertaa koluttuja (jes), mutta mikä mua hirvittää on se, että Riku oli taas perjantaina megaääliö tunnilla, poukkoili vaan ja örväs muiden perään ja oritti taas (tai tyhmäili, en oo ees varma). Ratsastin tunnin vielä tunnin jälkeen kentällä, ennenkun sen sai oikeesti ratsastettua läpi niin, ettei se saanu slaagia joka jumalan asiasta. Eli siis viis minuuttia ennen Matin valmennuksen alkua sain Rikun talliin.
Matilla oli kouluvalmennus ja se meni ihan jees, harjoiteltiin muutamia kohtia K.N:n ohjelmasta, joka kisattiin tänään ja jossa kisattiin junnumestaruus. Matti oli tosi kiva, ensimmäistä kertaa sitä sai ratsastaakkin kunnolla ja siihen sai vaikuttaa.

Tänään sitten Rikun kanssa menin kentälle ajatuksena, että me tuupataan koulua just niin kauan, että joka ikinen osa kummastakin ohjelmista, joiden tiedän aiheuttavan ongelmia mennään läpi niin kauan että ne sujuu ongelmitta (eli käyntiosuudet, sulut, vaihdot keskilaukan jälkeen, siirtymiset, väistöt, KÄYNTI ylipäätään). No hittovie eihän mun kovinkaan paljoa tarvinnu sen kanssa tehdä, kun se teki niin nätisti kaiken mitä pyydettiin! Se käveli rauhassa, teki sulut kiukkuamattta (lämpiämisen jälkeen), avot nyt on viimeaikoina sujunu muutenki nätisti, mutta etenkin vasenta sulkutaivutusta kiukkuaa niin pirusti. Nyt ei mitään. Teki kaiken niinku pyydettiin, ei hötkyillyt, taipu kun kumiletku, jopa taivutuksen vaihtelu onnistu, vastalaukat moitteettomia, vaihdot loistavia, lisäykset mahtavia, väistöt meni tarpeeks sivulle ja ARGH! Kertokaa mulle mitä ihmettä ton orin päässä oikeen liikkuu? Se on aivan mahtava kotona, kun muita ei oo paikalla, mutta valmennuksissa ääliö. Kun lähdetään kodin ulkopuolelle, se on herrasmies ja käyttäytyy nätisti. Kun käydään kotonakotona se on hieno, eikä välitä siitä "omasta laumasta" mitään, jota se melkein kaks vuotta siellä vahti. MIKSI se puolen vuoden jälkeen on ruvennu temppuilemaan täällä valmennuksissa?

Ärsyttää lievästi ja mietin, että mitähän kisatilanne tekee? Onkohan se asiallinen, vai meneekö pitkin seiniä? Jos on oma ittensä tulee meidän parhaat suoritukset ikinä todennäkösesti, jos menee pitkin seiniä, menee huonommin ku mitä Ypäjällä tänä vuonna.

Päivitellään huomenna kuinka käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti