keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Hei olen Emma.

Aloitetaas alusta. Jätin blogin kirjoittamisen pari vuotta sitten, siitä yksinkertaisesta syystä että aika ei riittänyt ja Rikun kanssa lähinnä vaan höntsyiltiin maastossa.

Nyt Nipsun tulon myötä harrastaminen on taas aktivoitunut ja valmennuksissa ja kisoissa ollaan käyty ja tullaan käymään ahkerampaan tahtiin ja tavoitteet on korkealla. Kirjoittamista riittäisi! En nyt ihan joka treenikerrasta kykene päivittelemään, mutta jos edes kerta viikkoon saataisiin vähän treenipyräyksestä väännettyä. Ei tarvitsisi aina soittaa äidille, kun haluaa hehkuttaa hyvin menneitä treenejä (minä eilen yhdeksältä illalla soittelin äidille, kun Riku oli kiva) tai purkaa huonosti menneitä treenejä.

Mikä tässä parissa vuodessa on muuttunut? Aika monikin asia. Sekä Matti, että Bronca laukkailevat vihreämmillä laitumilla, Sepeltä puuttuu nykyään lähes kaikki etuhampaat. Sain opiskelupaikan. Parisuhde sentään on säilynyt ennallaan. Riku on kasvattanut nyt ensimmäistä kertaa talvikarvan ja se näyttää naurettavalta. Nipsu ei enää ole vain joku etäinen "sitten joskus" asia, vaan konkreettinen osa jokaista tallikäyntiä. Tallille on rakennettu maneesi. Löydettiin aivan ihana valmentaja, jonka opastuksella ollaan molempien liikkeiden laatua saatu parannettua huimasti, vaikka Rikun kanssa tavallaan mitään "uutta" ei olla opeteltu.
ensimmäistä kertaa varsan selässä!
Kaiken kaikkiaan asiat rullaavat ja me treenataan takapuoli hiessä, että saadaan Nipsu ikäluokkakilpailuihin ja Riku takaisin isoihin kisoihin ensi keväänä!

3 kommenttia:

  1. Kiva kun bloggaat taas!

    Voi miten surullista lukea Matista, mikä sille tuli? :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matille yritettiin etsiä uutta kotia, mutta se palautui parista paikasta takasin, kun parissa viikossa alkoi hyökkiä ihmisiä päin. Mulla ei olis riittänyt aikaa kolmelle hevoselle, niin päädyttiin sitten lopettamaan :( meille palautuessaan kun tuo oli oma ihana oma itsensä niin ilmeisesti se ei vaan halunnut muuttaa, tai sitten siellä oli selässä ongelmat pahentuneet. En tiedä, mutta ikävä on välillä kova!

      Poista
  2. Kiva lukea taas sun blogia !:)

    VastaaPoista