tiistai 6. syyskuuta 2011

Ärsyttää ja turhauttaa

Ahmatti

Aloitin nyt sitten opinnot aikuislukiossa ja nyt vielä alkoi avoimen yliopiston opinnot, jotka menee jo keskenään päällekkäin mikä stressaisi kai muuten enemmän, mutta lukiossa nyt ne kurssit joiden asiat suurinpiirtein osaan jo etukäteen.

Oon vissiin myös tulossa kipeäksi, kun pari päivää on mahakin ollu kipiä.

Olo on koko ajan hirveän stressaantunut ja alan kai olla taas aneeminen (kärsin melko pahasta anemiasta lukioaikana, jonka takia opiskelut siellä meni pieleen ja sen takia nyt uudestaan opiskelen samoja kursseja). Oon koko ajan väsynyt, mutta yöllä heräilen vähän väliä, herään väsyneenä ja kun yritän nukkua en saa unta. En jaksaisi keskittyä luennoilla, kun väsyttää niin että tuntuu kuin nukahtaisi siihen paikkaan.

Luennot ja tunnit on kaikki illalla ja tallilla pitäisi käydä päivällä. Ongelmahan on se että painin aamupäivän sen kanssa että saisin itseni hereille ja vaikka herään yleensä kahdeksalta tai jo ennen niin en saa itseäni liikkeelle ennenkuin vasta kahdentoista jälkeen, jonka jälkeen kun pääsen tallille ehdin vain siivota karsinat ja totean että on kiire kouluun.

Stressittää, väsyttää ja ärsyttää. Hevoset käy ylikierroksilla, koska en ehdi liikuttaa niitä kunnolla, koska en jaksa lähteä ajamaan tallille, kun olen niin väsynyt koko ajan että pelkään nukahtavani rattiin ja kun saan itseni tallille ajoissa ehdin liikuttaa molempia noin 20-30min ja se turhauttaa, koska en pysty kunnolla liikuttamaan.

Sekin vielä että kaikki koulu menee torstaille just siihen aikaan kun valmennukset olisi eli nyt pitää vielä nekin saada siirrettyä. Maaliskuuhun asti pitäisi jaksaa nyt rämpiä tässä tilanteessa, sitten loppuu lukio, mutta toisaalta sitten alkaa taas pääsykokeisiin luku.

Kisaaminenkin turhauttaa, kun halusin päästä kokeilemaan Rikulla vaativaa A:ta, mutta kun tuo on nyt päättänyt ruveta pelleilemään radoilla, niin meni sitten tämä kausi uudestaan kisaamisen harjoitteluksi vaan.. Tälle vuodelle en oo edes enää jaksanu Ypäjän jälkeen kisoja katsoa, joukkuemestaruuksiin mua pyydettiin mukaan, mutta taidan siellä vaan mennä tuon helpon B:n niin eipä tarvi miettiä tuon hevosen kenkkuilua.

Kenkkuilunkin aiheuttaa satula, jossa en itse pysty istumaan ollenkaan enää (tämä ongelma on nyt tullut Globukseenkin). Ainut satula jossa pystyn istumaan rennosti on yleissatula, jolla ei paljoa koulukisoihin lähdetä. Tietenkin myös tämä meidän tämänhetkinen valtakamppailu aiheuttaa kanssa pientä närää, kun Rikulla on taas testailukausi menossa.

Tiivistettynä: TURHAUTTAA. Kuitenkin pieneksi piristykseksi tähän angstaavaan vuodatukseen pistetäänpä vähän kuvia ja toivotaan että tää tästä vähän helpottais.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti