torstai 5. tammikuuta 2012

Haluaako joku hevosen?

Tässä viime aikoina on tullut mietittyä monenlaisia vaihtoehtoja ajankäytön suhteen, mutta yhteen asiaan en vaan löydä enää muuta ratkaisua ja se on seuraava yhtälö: 2 hevosta + koira jonka kanssa pitäisi harrastaa + opiskelu + muu elämä. Jonkin täytyy muuttua ja koska olen aivan äärettömän vastahakoinen ajatukselle että myisin kummankaan pojista päätin tarjota Matin puoliylläpitoon. Siitä on nyt ilmoitus hevostalli.netissä ja jos joku lukija olisi kiinnostunut Tampereen seudulla kyseisestä herrasta laittakaa toki sähköpostia (emma.mattila@hotmail.com)! Siinä on kuulkaa hyvä hevonen jos tahtoo kisata tai valmentautua :) lisätietoja saa toki kysyessä.

4 kommenttia:

  1. Voi jos olis aikaa ja rahaa niin ottaisin Matin mielelläni tänne hoitoon :( Toivottavasti saat hyvän puoliylläpitäjän sille!

    VastaaPoista
  2. Anniina, toivottavasti löytyy! Tärkeintä sille olis löytää sellanen ihminen joka jaksaa touhuta sen kanssa, vaikka ei kilpailla haluaisi, itsekin voin sen kanssa kuitenkin tällä systeemillä touhata :) En kuitenkaan mokomasta ihanuudesta raaski luopua kokonaan, saatikaan viedä Rikulta sen parasta kaveria (tai toisinpäin)!

    VastaaPoista
  3. Missä teijän talli sijaitseekaan ? Täällä vois olla mahollinen puoliylläpitäjä..?

    VastaaPoista
  4. Heili, tällä hetkellä asustellaan Ylöjärvellä Jutan tallilla. Kevään aikana tarkoitus muuttaa lähemmäs Tamperetta, mutta laita säpöä jos kiinnostaisi !

    VastaaPoista