keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Hyvää joulua?

Hmm.. todella todella myöhäiset joulun toivotukset vaan kaikille! :) On ollut pientä kriisiä tän kone asian kanssa ja pari kertaa kun olen postausta yrittänyt kirjoittaa kone lagaa ja sitten veetuttaa ja jätän asian sikseen. Kuviakin olisi ollut, mutta kone ei suostu lukemaan muistikortteja saatikaan kameraa.  Jaaaa sitten olen viettänyt aika paljon aikaa tuolla Kauhajoella, joten vielä vähemmän on tullut oltua koneella.

Jotta en sitten turhaan pölisisi typeryyksiä, niin tehdään tähän pikapäivitys; aaton veitin puoliksi kotona ja illalla lädin sitten viettämään joulua ensi kerran kodin ulkopuolelle Sampan perheen kanssa. Ihana mies osti mulle ehkä maailman parhaan lahjan, nimittäin lämpöpeiton! Mielestäni mainitsin ettei mulle mitään tarvi ostaan, mutta eipä voi valittaakkaan. En ollu ollenkaan odottanu että mitään tuollasta luksustuotetta saisin! Isältä taas sain uuden kypärän, vanha on jo kolmisen vuotta kolissut epämääräisesti eikä se varmaan kovin turvallinen ole ollut. Pitkästä aikaa sitten on vähän ehkä laadukkaampi kypärä, kun aiempi tuommoinen halpispotta. CO Wellington Classic tuli siis saatua ja nyt ehkä kypärä päässä näytän enemmän koulu- kuin esteratsastajalta, kun tuossa vanhassa on tuo ilmastointihöskä :D Äiti ostaa meille uudet peitot alennusmyynneistä, minä kun olen tälläinen vilukissa niin meinaan kylmällä palella meidän nykyisillä peitoilla. Ei noita lahjoja paljoa tullut, mutta eipä tuo haittaa, kaikki on ihania ja tarpeellisia mitä saatiin :)

Hepoisille ei kuulu oikeen mitään jännää. Yksi päivä pojat rysäytti meidän siitostammojen sekaan kun niiltä loppu heinät kesken päivän ja äiti ei ollut vienyt uutta paalia vielä. Tosiaan siellähän on yksi tamma kiimassa, mutta eihän meidän oripoikaa moinen kiinnosta! Se oli siellä vain ja ainoastaan heinän takia, mutusti tyytyväisenä, ei tuota tammat kiinnosta. Ei mitään ongelmaa hakea sitä poiskaan sieltä kun teki yhden ympyrän ja sitten hölkötti luokse. Korjattiin aita, vietiin uus paali ja nyt ei ole ollut minkäännäköistä halua pojilla mennä tammojen puolelle. Sisälle sen sijaan on aina kova kiire, kun nyt on tuullut niin kovaa ja ei ole tuossa tarhassa katosta. Heinäladostakin peltiovi kääntyi sisäänpäin.

Muuta jännää ei sitten olekkaan tapahtunut, Rikulta puuttuu kenkä ja kentät on huonossa kunnossa, kengittäjää ei saa kiinni joten ollaan vaan säiden salliessa kävelty hiittititetä. Matti on polkaissut etujalkaan ruununrajaan just kun takajalan haavat alkaa parantua. Huomenna haetaan pohjille taas putsit tarhaan laitettaviksi.

 

4 kommenttia:

  1. Onko teillä vapaa heinä? Mä haluaisin niin Lassen vapaalle heinälle, sais vähän lihaa luiden päälle ja maha ei ärtyis :)

    VastaaPoista
  2. Anniina, joo täällä kotona kyläillessä on sellanen luksus, kun hepat omassa pihassa :) Ylöjärvellä sitten ei valitettavasti ole, mutta tässä elättelen toivoa että vuoden parin sisällä sais hepat takasi kotitallille kunhan äiti pääsis muuttamaan eteläänpäin!

    VastaaPoista
  3. Pääsitte meidän Suosittelemme-listalle :)

    http://pystyharja.blogspot.com/p/suosittelemme.html

    VastaaPoista
  4. Vau vähän hienoa! :) kiitoksia tästä kunniasta :)

    VastaaPoista