torstai 31. maaliskuuta 2011

Loveponi

Vähän tälleen pari päivää myöhässä voisin vähän hehkuttaa taas mun pieniä miehiä.

Elikkäs siis, olin tiistaina menossa Matin kanssa maneesiin tarkotuksena mennä puomeja, mutta siellä oli estevalmennus niin mentiinki kentälle vääntämään koulua. Tehtiin paljon siirtymisiä ja Matti oli alusta loppuun rento, vaika tähän asti pysähdykset - etenkin ensimmäisten laukkojen jälkeen - ovat olleet haave. Nyt pikkumies seiso nätisti paikallaan ja lopussa jopa säilyi pysähdyksessä hetken peräänannossa, jes edistystä! Siitä tulee vielä työstöllä kiva.

Rikun kanssa sitten päätin lähteä tien toiselle puolelle Teivon raviradan metsiin vähän päästelemään. Siellä oli aivan ihania reittejä! Kilometritolkulla mäkisiä leveitä polkuja joissa ei tarvi pelätä että joku tulee vastaan kun polut oli ykssuuntasia. Päädyttiin kuitenkin hetken kiertelyn jälkeen ihan perälle noin 2,5km:n lenkille, kun tietysti siellä oli tiistairavit niin mentiin sellaselle lenkille, ettei olla ravureiden tiellä. Siinä oli yksi jyrkkä alamäki, yksi oikein jyrkkä ylämäki ja pari loivempaa mäkeä (ihanaa treeniä Rikun pyllylihaksille ja selälle). Voi että kun Riku hoksas että saa laukata niin kovaa kun jaloista pääsee, niin johan lähti! Ei tainnu eden mennä, kun oltiin syksyllä laukkakisoissa yhtä lujaa! :D Tosin kuntokin on siitä parantunut paljon.
Oli niin ihanaa pitkästä aikaa antaa toisen mennä, kun Seinäjoella ei ollut kunnon maastoja ja loppuajasta en edes päässyt pellolle päästelemään, kun siellä oli semmonen jääkerros jonka takia ei voinut hevosella mennä. Nyt sai päästää ilman huolia ja Riku nautti niin ettei tosikan. Kyllä oli tyytyväinen poika kun käveltiin takasin tallille. Sai mennä vielä hetkeksi Matin kanssa tarhaankin, kun siivosin karsinoita, pojat vähän leikki pihalla ja oli kivaa.
Hienoja jätkiä mulla, ei voi kun olla ylpeä niistä.

Nyt sitten tänään taas Jutan valmennus, saasnähdä ehdinkö ajoissa, kun eilen oli pakko tulla Seinäjoelle tekemään VIIMEINEN lukion koe! Sitten sekin on ohi! JES! Jonna ihanasti taas liikutteli eilen pojat että mun ei tarvinnu huolehtia että Rikulla on ennen valmennusta vapaapäivä. Rikun jalatkin on ollut ok, takakintereet aavistuksen lämpimät, mutta eivät niin lämpöset että pitäis huolestua ja nesteitä ei oo ollut pariin päivään ollenkaan.

Ekat kisat onkin sitten 17.4 tuolla kototallilla, saatiin nuo kisaluvatkin (huh) kuntoon vihdoin ja pääsen ilmottautumaan. Rikulla mennään nyt sitten K.N. special ja A-merkki, kun nyt ei oo vaativaa tarjolla, alotetaan tälleen kevyesti. Matillakin suunnittelin vähän, että jos menisin C-merkin seuraluokan, mutta pitää nyt kokeilla joku päivä, että onnistuuko nuo sen laukkaosuudet kunnon puolesta niin katotaan sitten lähteekö. Periaatteessa vois mennä Matillakin K.N:n mutta se ei vielä pysy ihan täysin peräänannossa siirtymisissä ja pysähdyksissä niin ehkä me vielä kohotetaan kuntoa että vähän tasoittuu tuo otus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti