tiistai 19. heinäkuuta 2011

Videopätkiä ja yllätyksiä

Noniin nyt sitten lisäilen näitä videopätkiä mitä lupailin!

Ensimmäisenä video kun oltiin kotona Seinäjoella. Matin kanssa alakentällä vähän tuuppailua ja muutama pieni hyppy.



Sitten Lappeenrannasta Rikun kanssa koostetta, videossa on toisen päivän valmistautumisen verryttelyä, todiste että se hevonen MENI nätisti ennen rataa. Harmi ettei vertailuksi ole sitä itse rataa joka menikin sitten suoraan metsään. Viimeset pätkät on radan jälkeisestä loppuverkasta, hieno lettikin aukes kesken radan riehumisen ja pojalla oli rauhallinen olo taas, melkein jopa oli laiska.. Mokomakin. Oma istunta ei omasta mielestäni oo yhtä hyvä kun ennen, kun tuossa Globuksessa on niin vaikea istua, kun kroppa on jo tottunut tasapainottamaan huonoa Zaldia, mutta nyt on sovittu satulansovittajan kanssa, että mennään etsimään uutta täydellisesti sopivaa koulusatulaa!



Viimeisenä Rikun kanssa viime aluevalmennuksen tunneista kooste. Huomaa sitten taas toisaalta, että Zaldissa istun tuoli-istunnassa mikä ei ole hyvä sekään, onneksi edes hevonen on hieno.




Sitten vähän eilisiä kuulumisia tallilta; Matti on nyt tuon Lappeenrannan kisamatkan takia ollut ratsastamatta torstaista asti, joten tiesin, että kun sinne selkään kiipeää ei tarvi kuvitellakkaan tekevänsä mitään järkevää. Noh ihan oikeassa olin, laukkaa kun yritti nostaa niin ei millään, herra aina pukitti tai lähti hyppimään sivuloikkia kun yritti. Saatiin kuitenkin muutama ihan kunnollinen pätkä kumpaankin suuntaan niin ajattelin että riittää. Kentän toisella puolella oli menossa ratsastustunti joten olin kentän toisella puolella, jossa oli sateiden jälkeen ihan järjetön vesilätäkkö joka vei melkein puolet kentästä, eikä senkään puolesta helpottanut ratsastusta kun pinta-ala jossa oli kuivaa oli niin pieni.
Mutta sitten se yllätys: sain Matin menemään sieltä vesilätäkön läpi! Pikkuhiljaa aina hivuttauduin lähemmäs lutakkoa ja parin kierroksen jälkeen Matti menikin sinne kuin vanha tekijä. Ehkä siitä saakin rakennettua joskus kenttähevosen, jos tuo korvien väli oppii tätä tahtia, ettei kaikki ole pelottavaa ja kamalaa, maastoilukin on jo tasoittunut paljon ja päästään jo lenkki ilman turhia pysähdyksiä ja pyrähdyksiä. Hieno Matti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti