perjantai 22. heinäkuuta 2011

Pohjanmaalla taas

Piti tulla tuomaan toissapäivänä äidille koppi takasin, että se saa käydä ultraamassa hevosia, mutta kävikin sitten niin että pakkasin pojat mukaan ja tultiin tänne huomiseen asti :)

Ja koska olen äärettömän malttamaton ja iloinen tällä hetkellä, on ihan pakko tulla tännekkin hehkuttamaan. Saatiin nimittäin Nipsun isyystestin tulokset ja ja.. Se on Sarkozyn varsa! :)))) Vähän on hieno tunne, kun saadaan kantakirjakelpoinen varsa. Onhan se hieno muutenkin, mutta nyt sen kanssa mahdollisuudet on niin erilaisia, kuin jos siitä olis sitten tullu anglohispano. Innolla odottelen ens vuotta jolloin sen kanssa ruvetaan käymään näyttelyissä ja parin vuoden päästä sitten Kyvyt Esiin -tapahtumissa ja kaikessa mihin päästään mukaan. Varsan ehdoilla tietysti. Mutta oon ollu niin ilonen koko päivän!

Eilen sitten oli molemmilla pojilla hyppypäivä, kun jotain vaihtelua piti saada tuuppaukseen ennen kisoja. Rikun kanssa hypättiin vain 50cm korkeimmillaan (ei osannut taas nostaa jalkojaan tarpeeksi isommilla) vaikka maastossa onkin hypätty isompia, rataesteillä tuo ei vaan jostain syystä ymmärrä hypätä. Matin kanssa sitten hypättiin vähän isompaa, 80cm korkeimmillaan.. Tai niin mulle väitettiin, mutta kun kävelin esteen ohi loppukäyntejä niin totesin, että äiti on taas kattonu esteen korkeuden väärin ja oltiin ihan tyytyväisenä hypätty 90cm pystyä :D Kauhia kun se ekan kerran nostettiin niin kattoin että on aika ison näkönen kasikympin esteeks, mutta äiti vakuutteli että kyllä se on sen kaheksankymppiä. No tulipa sitten hypättyä vähän isompaa.

Tänään vielä sitten vuorossa olisi ohjelmien osien harjoittelua ja huomenna sitten nokka kohti kotia ja sunnuntaina kohti kisoja. Saas nähdä mitä siitäkin tulee, kun Matti on toistaiseksi yhden kouluradan mennyt harjoituskisoissa ja nyt on alueluokkia molemmat ja sitten vielä menin ilmoittamaan sen Ypäjälle kisaviikolle.

Riku on nyt ollut aivan mahtava; kevyesti avuilla ja hyvä eteenpäinpyrkimys, muoto ja tahti. Jos se tällä kertaa ei saisi ihan järjetöntä pöllöilykohtausta radalla, kun on tuttu rata valmennuksista ja viimevuonna kerran oltiin kisoissa Niihamassa.

Nyt sitten vielä tuuppailemaan pojat. Piti kuvatakkin materiaalia taas täällä, mutta enkös unohtanut videokameran muistikortin Tampereelle ja kameran kanssa.. Noh ei auta, mutta ehkä tällä kertaa saadaan kisat nauhoitettua, kun isäkin lupasi tulla kameran kanssa riehumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti