tiistai 5. heinäkuuta 2011

Päivittelyä

Noniin.

Olin siis tosiaan Provinssirockissa 3 päivä olutteltassa myyjänä ja hevosten kanssa lähdettiin käymään Seinäjoella, 12-18h vuorojen jälkeen kyllä olin aikalailla väsynyt ja nukuin aina seuraavaan vuoroon asti, joten ratsastus jäi kolmena päivänä vähän vähiin, onneksi pojat sai olla isolla laitumella pitkään niin saivat energiaa purettua.

Sitten se ehkä isoin uutinen; Selma synnytti ihanan terveen mustan (okei tummanruunikon) orivarsan! Täysin merkitön, yksi valkoinen karva löytyy otsasta. On hirmu nätti varsa ja mitä nyt ehti seurata sillä on aivan mahtava käynti ja laukka, käynti on oikein joustavaa ja matkaavoittavaa. Ravia pikkumies ei hirveästi esitellyt. En nyt sitten tähän hätään löydä videokameraa missä olisi videota pikkumiehestä (joka muuten sai nimekseen Nelilyn Nintendo eli tutummin Nipsu), mutta heti kun sen värkin täältä sotkun seasta löydän niin laitan jotain kuvia.

Eipäs tässä nyt oikein muuta itseasiassa ole sanottavaa, nyt ollaan maastoiltu poikien kanssa vähän, Mattikin rupeaa oppimaan ettei maastoilu ole niin hirveää ja Rikun kanssa ollaan nyt todella paljon keskitytty siirtymisiin (toisinsanoen apujen läpiratsasteluun), myös vaihtoja kolmikaarisella ollaan treenattu ja Riku on lakannut kuumenemasta vaihdoista ihan älyttömästi.

Toissapäivänä harjoiteltiin lopuksi vielä useissa ohjelmissa olevaa koottu käynti-lisätty käynti-koottu käynti siirtymisiä, kun ne Rikulle tuntuvat olevan aivan ylitsepääsemättömiä kun pitää KÄVELLÄ... No meni siinä noin 15min mutta lopulta sain kerätä ohjat käteen lisätyn käynnin jälkeen ilman että herra päättää nostaa pään ja lähteä kipittämään, vaan Rikhard kokosi käynnin nätisti yhtään hötkyilemättä. Oli muuten ensimmäinen kerta ikinä kun onnistun keräämään ohjat käteen ilman pientä spurttiyritystä. Se kuulostaa niin epäuskottavalta että Rikulle käynti on niin vaikeaa, mutta tässä ollaan nyt kaksi vuotta tehty töitä että sen ylipäätään saa radalla kävelemään nelitahtista käyntiä ilman raviaskeleita ja vasta nyt alkaa näyttää että ehkä se käyntikin joskus onnistuu.

Meidän piti myös lähteä tällä viikolla Laaksoon kisoihin, mutta enkös muistanut vasta lauantaina että pitäisi ilmoittautua ja ilmoittautuminen oli loppunut perjantaina. Ei siis lähdetä :|. Sitten olisi vuorossa Lappeenrannan kansalliset mahdollisesti, luokkia ainakin olisi paljon pitää vaan katsoa jaksaako niin kauas lähteä. Hinku kyllä olisi kova.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti