torstai 26. toukokuuta 2011

Sinne meni pääsykokeet

Jee ny on ainaki lukemista vaativat pääsykokeet ohi, vielä pitää oottaa josko sais kutsun sairaanhoitaja pääsykokeeseen. Bioteknologia meni aika hyvin 4:stä tehtävästä osasin tehdä 3 (paitsi 3 c osan kun en jaksanu enää sitte ajatella), lääkiksen kokeen sitten pissin aivan totaalisesti. Siinä kysyttiin tietysti JUST ne asiat minkä opettelu oli jääny joko kokonaan tai vähän vähemmälle. No ens vuonna sitten paremmalla onnella sinne, noilla tuloksilla tuskin sisään pääsee. Kunhan nyt johonki kouluun pääsis, tai jos ei pääse niin ainaki sitten on aikaa keskittyä kisaamiseen, joten ei siinäkään mielessä siis hätää.Juti

Hevoset jäi nyt tuon lukemisen loppukirin takia pienelle lomalle molemmat, tallilla kävin vaan siivoamassa ja parina päivänä ennen kokeita en edes poistunu kotoa, kun lenkittämään koiraa. No nyt on sitte aikaa taas keskittyä hevosiin ja ruveta järkkään lakkiaisjuhlia ens viikolla.

Tänään taas pitkästä aikaa valmennus, Rikussa voi olla vähän turhan paljon virtaa, kun eilen vaan käveltiin vähän ja pidettiin huoltopäivä. Trimmailin molempien poikien tukat ja vuohiskarvat taas edustuskuntoon. Jännä kuinka Matti, joka yleensä touhottaa karsinassa kun sitä hoitaa, niin sillon ku heiluu saksien kanssa sen ympärillä niin se seisoo paikallaan ihan rentona ja liikkumatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti