keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Väsymys

Dodii. Lukio suoritettuna ja pääsykokeisiin lukua edessä. Tuntuu että päivät meneeki vaan siihen että käy tallilla ja lukee loppupäivän. Ja jostain syystä mä oon nyt ollu pari päivää todella väsynyt enkä meinaa pysyä hereillä, vaikka yhteensä unta tulee se 8-10h yössä. Heräilen vaan kolmen tunnin välein enkä tiiä miksi ja se vissiin sitten väsyttää.

Ponien kanssa ei oo nyt tapahtunut mitään kummallista. Rikulle kokeilin sitä Globuksen koulupenkkiä selkään ja olihan se parempi kuin Zaldi, mutta ei sekään täydellinen ollut. Ratsastaessa ongelmaksi tulikin vain se etten mä pystynyt istumaan siellä selässä yhtään. Penkki on liian lyhyt ja jos yritän ravissa ja laukassa istua alas tuntuu siltä että tipun satulasta -> alan jännittämään. Ei kiva. Nyt oonkin sitten pari päivää tuupannut koulua tuolla yleissatulalla, kun oon halunnu tietää johtuuko tuo istuntaongelma huonosta satulasta vai siitä että siinä en oo istunut kahteen vuoteen. Noh yleissatulalla istunnan kanssa ei ollut mitään ongelmia, sekin tuntui melkein paremmalta kuin Zaldi, mutta se on niin kova satula että se vaan on epämiellyttävä.
Joten Rikun kanssa siis vaihdellaan näiden kolmen satulan kanssa että millä mennään, siihen asti että sais rahat revittyä uuden ostoon.

Matti alkaa pikkuhiljaa ymmärtää että vaikka siellä maneesissa ollaan yksin ja siellä on kaikkea pelottavaa ja lumet tippuu sun muuta, niin se ei oo maailmanloppu. Toissapäivänä jo ihan hienosti alkuloikkien jälkeen joita kesti ehkä 5min mentiin ihan nätisti ja pystyttiin jopa työskentelemään. Aivan! Menin sitten hulluuspäissäni ilmottamaan Matinkin tuonne Ylöjärven kisoihin sekä C-merkkiin että K.N. Specialiin. Se taitaa olla tuhoontuomittu ajatus, mutta saapahan kuski ja poni vähän treeniä kisatilanteita varten, niin ei Rikun kanssa tarvitse jännittää, kun Matin kanssa kuitenkin kaikki mahdollinen paha tapahtuu :D
Pisteitä ei todellakaan Matin kanssa edes lähdetä hakemaan vaan tosiaan sitä kokemusta ja vähän kartoitetaan kuntoa että missä mennään parin kuukauden kunnonkasvatuksen jälkeen. Ainakin harjoituksissa mentiin hyvin pari kertaa rata läpi, pitää vielä treenata noita laukkalävistäjiä, kun niissä Amatsoni tahtoo tehdä jotain omia laukanvaihtelukuvioitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti