sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa.

Jee kevät! Ihanaa kun on tarjennu ratsastaa pelkällä hupparilla, en vaan tykkää tuosta kurasta yhtään.
Rikupoika 7v, pari päivää vasta ollut Suomessa.

Pojjaat on ollukki sitten aivan mahtavia tän viikon. Rikun kanssa on vaihdot taas alkanu sujua, tiedä sitten mikä kausi sillä oli tossa pari viikkoa, ku ei sujunu. Ongelma korjattu eniveis nyt ja päästiinkin harjoittelemaan keskiviikkona siksak-sulkuja laukassa. Nyt taas riittää omaki innostus treenaamaan vaikka ei ollut valmennuksia tällä viikolla, kun tietää taas mitä pitää harjoitella, kun annetaan ohjeita.

Torstaina pojilla olikin sitten hyppelypäivä. Kyhäsin keskilinjalle pienen ristikon, kun Matti ei ole lumien tultua hypännyt ja sitäkin ennen pelkästään irtona hypännyt, viimeksi kun Matilla oon hypännyt niin sieltä tuli sellasia kamikazeloikkia ja kieltoja melkein joka esteelle niin ajattelin aloittaa tälleen rauhallisesti. Eipä oo IKINÄ mun kanssa vielä tuollalailla vetänyt esteelle! Oli niin innoissaan, että vaikka hypättiin kohtisuoraa kohti pelottavaa maneesipäätyä niin sitä ei hoksattu pelätä ennenkun oltiin jo hypätty. Kuumukin sitten ihan kiitettävästi ja kävi välillä vähän turhan kovilla kierroksilla ja sitten lähestymiset olikin sellasta että mä yritän pitää vauhdin edes jotenkin kohtuullisena :3 en sitten lähtenyt nostamaan vaikka hyppäsikin nätisti, edetään hitaasti.

Rikun kanssa sitten hypättiin sitä samaa ristikkoa ja intoa piisas tälläkin herralla, niinkun Rikulla kyllä on aina ollut tuota intoa hypätä (siis siitä asti kun tajusi että esteen yli voi HYPÄTÄ eikä siitä pidä juosta läpi). Kerran sitten vähän ryntäsi esteelle kun toin vähän huonosti ja hyppäsi niin kaukaa että tiputti. Kun siinä tulin selästä alas niin ajattelin sitten nostaa pystyksi (n. 60cm) sen siinä ollessani ja kokeilla muutaman kerran mitä herra tuumaa. Hienostihan siitä tultiin puhtaasti monta kertaa yli ja paljon rauhallisemmin ja hallitummin kun ristikolle. Rikullahan ei siis ikinä oo hypätty selästä 70cm isompaa ja sekin hypättiin vain muutaman kerran, joten oli eka kerta kun Rikhard sai monta kertaa hypätä noinkin "ison" esteen.

Nyt onkin sitten pari päivää ollut koulutuuppausta; Rikun kanssa on harjoiteltu laukkapiruetteja, taivutusväistöjä ja siirtymisiä. Matin kanssa sitten on tehty siirtymisiä, voltteja (10m) ravissa ja laukassa ja alettu vähän tutustua avotaivutukseen käynnissä ja eilen tein pari ravissakin. Viikon päästä onkin sitten kisat, iik, jännää nähdä mitä siitä tulee ton amazoonin kanssa. Riku jos menee yhtä nätisti kun tähänkin asti niin saatetaan aika paljon parantaa prosentteja viime kauteen nähden.

Nyt taidan jatkaa pääsykokeisiin lukemista vielä hetken ennenkun lähden talleilemaan.

Ja ihan loppuun muisto viime elokuun parin viikon reissusta Jutan tallille, jossa nykyisin sitten asutaan ihan vakituisesti :) Kesä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti