tiistai 10. heinäkuuta 2012

Höntsyilypäivä

Hippasen on jäänyt tämä blogin kirjoittaminen kahdesta syystä:

A: Mitään jännää ei oo tapahtunu, poikien kanssa on kouluiltu, maastoiltu, irtojuoksuiltu, kävelty, päästelty, hyppäilty ja leikitty heppakuiskaajaa, mutta ei siis mitään erikoisen jännää. Peruspuurtamista.

B: Vapaa-aika on aikalailla nollissa nyt kun susikoira on taas talossa. Työpäivien pituudet vaihtelee 5-12h:n välillä niin se vapaa-aika mitä on menee koiran kanssa touhuamiseen, hevosiin tai sitten oon vaan niin tolkuttoman väsyny etten saa aikaseksi mitään järkevää ja nukun päikkäreitä.

Mutta on mulla iloisiakin uutisia! Bronca synnytti oikein komean terveen pikku orivarsan Vallun, josta en nyt vielä kuvia ole ottanut mutta kävin vauvaa moikkaamassa ja se on kyllä sellanen pehmolelu että huhhuh! Tämä on nyt sitten meidän ensimmäinen PRE-varsa, mutta epäilenpä että jää meille, varmaan jossain vaiheessa ainakin myydään poies.

Ja koska mulla ei siis ole tekemistä eikä elämää niin teen siis haasteen, jonka Karin antoi. Tosin samanlaisen tein jo aikaisemmin, mutta kun kysymykset on eri ja muutakaan kirjoittamista tänne ei ole valokuvienkin puuttuessa niin tehdään nyt, etten ihan unohdu sohvan pohjalle :)

Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.
Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi.
Keksi 11 uutta kysymystä joihin haastettujen tulee vastata.
Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän.



1. Miten päädyit viimeisimpään hevoseesi, miksi juuri se?
- Mikähän noista nyt on viimeisin? Nipa on periaatteessa mulle tehty, mutta se on kuitenkin äidin joten varmaan sitten viimeisin on Matti.Matin otin kun kävi raasua sääliksi ja halusin toisesta eroon.

2. Minkä tyylinen on asuntosi/ oma huoneesi?
- Tälläinen kivankokoinen kaksio, jossa pitäisi tehdä pinta-, keittiö- ja kylppäriremppa. Ensimmäinen koska jääkaappi seisoo tällä hetkellä keskellä keittiötä koska se ei mahdu edelliselle jääkaapille tehtyyn aukkoon (niin kapeaa ei valmisteta vissiin enään) ja muut ihan vaan sen takia että minä tahon.

3. Mitä täytteitä laitat Fantasia-pitsaasi?
- Oon varmaan tylsä mutta kinkku ananas on parasta!

4. Kesäisin kuva jonka olet itse ottanut?
- Olipa vaikia valita, mutta tästä nyt tykkään itse eniten. Otettu joskus sillon kun enemmänkin jaksoi riehua kameran kanssa.

5. Mikä on suurin (realistinen) haaveesi?
- No höh, epärealistinen olis ollu kivempi. Suurin varmaan oma perhe, mutta hyvänä kakkosena tulee sellanen ihana iso omakotitalo jossa on ihan järjettömän isot ikkunat (tai lasiseinä varmaan ehkä paremmin kuvastaa) olohuoneessa ja jota saa sisustella kivasti.

6. Kerro kolme ominaisuutta, joita itsessäsi arvostat.
- Tää on kyllä todella vaikea ja nyt pitkän pähkäilynkään jälkeen en vaan keksi mitään, koska ne jotka keksin kuulostaa liian omahyväisiltä ja ärsyttäviltä.

7. Kerro normaalista tallipäivästäsi! Jos olet tallinomistaja/ -työntekijä, kerro tallisi päivärutiinista.
- Normaalisti liikutan ensin Rikun ja sitten vasta Matin. Molempien kanssa ennen ratsastusta perus harjaus ja suojitus yms yms. Rikun kanssa yleensä vielä jalkojen venyttely. Liikutuksen jälkeen uusintaharjaus ja molemmat venyttelen. Riku pääsee rankemman liikutuksen jälkeen yleensä vielä hetkeksi kävelykoneen kautta jalkojen letkutukseen ja solariumiin.

8. Mikä on hassuinta tai mieleenpainuvinta mitä olet kuullut hevosista tietämättömän ihmisen sanovan liittyen hevosiin?
- Se kun Mattia luultiin kaksivuotiaaksi ravuriksi kun olin sen kanssa maastolenkillä :D

9. Mitä arvostat hyvässä blogissa?
- Mielenkiintoisuutta. Olen vähän laiska lukemaan mitään blogeja, niin sen täytyy olla todella monipuolinen ja kiinnostava että jaksan lukea.

10. Kerro tyypillisestä vapaapäivästäsi!
- Mikä vapaapäivä, ei mulla sellasia oo? No nyt töiden kanssa yleinen vapaapäivä menee siihen että vietän sen tuon miehen kanssa, kun se on kesän töissä eri paikkakunnalla niin nähään aika harvoin. Mutta normaalisti se menisi siinä että tekis jotain ekstraa elukoiden kanssa ja siivoaa.

11. Mitä odotat?
- Perjantaita

1 kommentti:

  1. Kiva blogi sulla, liityin lukijaksi. Liitytkö sinäkin minun? :)
    www.lemmikkinimun.blogspot.com

    VastaaPoista