maanantai 28. toukokuuta 2012

Nipattimen jännä reissu

Nonniin, Nipa vietti Lempäälässä muutaman päivän ja harjoiteltiin vähän isojen hevosten elämään, kun käytiin maneesissa vähän harjoittelemassa näyttelyjuttuja, seisottiin hoitopaikalla ja pestiin.

















Tuo vauva on aivan mahtavan rauhallinen ja se oppii todella nopeasti! Maneesia se ei pelännyt yhtään, eikä siellä olevia peilejä. Sekään ei haitannut, että siellä oltiin yksin vaikka muita hevosia olikin kentällä. Fiksu vauva. Outoa myöskin suorittaa tälläisiä alle 10min pikatreenejä, kun on tottunut omien kanssa touhuamaan vähän pidempään kerralla, mutta kun ei noita kakaroita voi kovin kauaa vaatia tekemään mitään.

Perjantaina olikin sitten jännä päivä, kun kävin viemässä kopin Teivoon josta äiti sitten haki kotiin uuden Espanjanelävän, josta olenkin jossain maininnut? Elikkäs laumaan liittyi aivan mahtava ja selkeästi Rikun naisversio, 2v PRE-tamma Donita.




Lauantaina sitten illalla suunnattiin Ypäjälle Kasvattajapäiville ja sunnuntaina aamusta oli 1v orit ja Nipsu heti toisessa ryhmässä. Junnu oli helppo letittää vaikka ekaa kertaa värkättiin, olis nuokin tahtonut ommella, mutta kun ompeluvärkit jäi kotiin. Esiintyi pieni hevonen myös ihan edukseen ja käyttäytyi asiallisesti niin kehän ulkopuolella, kuin sen sisällä. En musita arvosteluista enää hölkäsen pöläystä, muutakun että sanoivat että Nipa meloo, jota ihmeteltiin kun me ei kyllä sitä melomista nähdä vaikka kuinka yritetään kattoa (ollaankohan me vaan sokaistuttu kun on nini paljon noita jotka oikeasti meloo?). Nuorten hevosten III palkinto saatiin ja saatiin edes sitten ruusuke matkaan :)





Jes, huomenna lähden sitten hakemaan omat pojat takasin <3 Kävin niitä jo pikaisesti sunnuntaina moikkaamassa ja molemmat melkein kiipesi syliin kun tarhaan meni.

1 kommentti: